Roland SoundCanvas pro iOS

Klasický zvukový modul Roland Sound Canvas  jako softwarový syntezátor pro iPhone nebo iPad.

Sound Canvas pro iOS je softwarový syntezátor, který velmi dokonale emuluje zvukovou banku rolandu v normě GS včetně vestavěného MIDI přehrávač pro přehrávání standardních MIDI souborů.


Vzhledem k tomu, že první Roland Sound Canvas, SC-55, se objevil již v roce 1991,  tak se tato modelová řada SC  stala nesmírně populární mezi muzikanty. Všestrannost a výraz zvuků je použitelná i dnes. A nyní tento oblíbený zdroj zvuku je také k dispozici jako Sound Canvas pro iOS, s více než 1600 zvuky, MIDI přehrávání dat a schopnost proměnit váš iPhone nebo iPad do zvukového modulu při připojení externího MIDI rozhraní, jako je např. Roland UM-1.

Obsah:

  • 1,600 kvalitních zvuků plus 63 sad bicích
  • Dva typy rozhraní: “Sound Canvas skin” pro tvorbu hudby a “Player skin” pro přehrávání MIDI
  • Vestavěné Reverb, Chorus, Delay, 2-band EQ a 64 typů insert efektů
  • Univerzální SMF(Standard Midi File) přehrávač možnostmi přehrávání, včetně režimu “smyčky” pro opakované přehrávání části skladby a “Song List Playpro přehrávání několika MIDI skladeb v pořadí za sebou
  • iPhone nebo iPad mohou být také použity jako externí zdroj zvuku – připojením k externímu MIDI rozhraní
  • Kompatibilní s hudebními aplikacemi, které podporují Core MIDI
 
Sound Canvas pro iOS podporuje čtyři různé zvukové mapy kompatibilní s řadou Sound Canvas, včetně SC8820, SC88Pro, SC88 a SC-55. Podporovány jsou normy GM2 a GM. Vestavěné efekty zahrnují Reverb, Chorus, Delay, 2-pásmový EQ, a 64 druhů inster efektů. Sound Canvas pro iOS můžete také přehrávat MIDI skladby upravené pro SC88Pro a SC8820 (mohou se samozřejmě vyskytnout femné nuance barvy tónu, hlasitosti, panoramy – v závislosti na datech).
Kompatibilita:
– Požadovaný iOS : 8.1 nebo novější
– Požadovaný HW: iPhone5s, iPhone6, iPhone6 Plus, iPad Air a novější, iPad mini2 a novější
Cena: do 20.2.2015 14,99€ v appstore

Comments are closed.