hardware:

Řešení na podium – PC Live Player

PC live playerPC Live Player

Již dlouho hledám pro hodně muzikantů, kteří hrají sami nebo jako duo/trio “něco”, z čeho by mohli hrát podklady a bylo by to použitelné na podiu a blbuvzdorné. V dnešní době s rozmachem kláves s USB rozhraním již muzikanti nemusí bojovat s malou kapacitou a poruchovostí disket při přehrávání midi podkladů, ale např. přehrávání mp3, zobrazování textů a akordů na externím monitoru umí jen hodně drahé klávesy nebo drahý Miditemp.


Continue Reading

Gitarový modro-zub a celý v modrom

Výrobky od Japonskej firmy Zoom boli donedávna len lacnými a nie tými najvhodnejšími výrobkami pre pre profesionálnych muzikantov. V poslednej dobe sa ale častejšie stretávame s prienikom aj do tejto skupiny. Jedným produktom, ktorý je toho dôkazom je aj nový efektový pedál Zoom Multi Stomp MS-100BT.


Continue Reading

iKlip MINI – little iBrother

 

 

 

 

Spoločnosť IKMultimedia je v muzikantskej sféra známa už niekoľko rokov najmä svojím hudobným softwarom pre Windows ale aj OSX. S nástupom iOs zariadení od Applu ako je iPhone, iPad a iPod sa začala venovať aj softwaru pre túto platformu.

Posted in: Bleskovky, Hardware, Recenze
Tags: , ,

Continue Reading

FaderPort – dotknite sa svojho softwaru

Už takmer pol roka mi pri klávesoch leží  DAW-controller  FaderPort od  firmy PreSonus. Skoro po trojmesačnom čakaní od zaplatenia som na začiatku roka obdržal od kytary.cz malý balík v ktorom sa okrem spomínanéno controllera nachádzal :napájaci zdroj, USB kábel  a CD s ovládačmi.

 

 

 

Posted in: Hardware, Recenze

Continue Reading