KORG WAVEDRUM MINI

wavedrumLegendární technologie Wavedrum – nyní v kompaktní formě!
Nástup energického a pro cestování vybaveného modelu Wavedrum Mini; s vestavěným reproduktorem, napájením na baterie a revolučním senzorem v klipse, který přenáší do nástroje prakticky libovolný objekt.

 

 

Vlastnosti Wavedrum Mini

  • Přenosný perkusní syntezátor, který je postavený na vylepšené technologii Korg Wavedrum
  • Hrajte dvěma zvuky najednou a vyzkoušejte si hluboký hudební zážitek:
    • Jedním zvukem hrajte na dynamický pad
    • Druhým pak na libovolný povrch nebo objekt, snímaný senzorem v klipse
  • 100 připravených zvuků, od akustických po syntetické
  • 100 rytmických patternů poslouží jako rytmický doprovod nebo při jamování
  • 10 Presetových zvukových efektů; vyberte si jeden z nich a obohaťte jím svůj zvuk
  • Funkce Looper umožňuje neomezený overdubbing ve vrstvách, takže získáte komplexní patterny s několika zvuky
  • Své zvuky uslyšíte buď přes vestavěný reproduktor, nebo při cvičení ve sluchátkách
  • Pokud pracuje přístroj na baterie, můžete hrát kdekoliv, i venku
  • AC adaptér a upevňovací popruh jsou přibaleny

 

 

Díky bicím a perkusním zvukům z celého světa, revolučním zvukům syntezátoru, plus jedinečným a originálním zvukům, si Wavedrum dynamický perkusní syntezátor zamilovali perkusionisté, bubeníci i milovníci hudby kdekoliv na světě.

Náš nový Wavedrum Mini přináší tuto zvukovou koncepci v kompaktním a přenosném formátu – doplněnou vestavěným reproduktorem a provozem na baterie, takže můžete hrát kdekoliv. Kromě dynamického padu, Wavedrum Mini obsahuje i nově vyvinutý senzor v klipse, kterou lze připevnit na stůl, pohár, či jiný objekt, který poté využijete jako perkusní nástroj. Díky senzorové klipse a padu můžete nyní hrát dvěma zvuky najednou, a zdvojnásobit tak výkon Wavedrum Mini. Vyberte si ze 100 skvělých zvuků; přidejte jeden z 10 nevšedních efektů; hrajte podle jednoho ze 100 interních rytmických patternů, nebo nahrávejte neomezený počet vrstev funkcí Looper. Možnosti jsou neomezené. Wavedrum Mini se bude zamlouvat hlavně muzikantům, kteří preferují především originální hraní, nebo začátečníkům, kteří prostě chtějí hrát na hudební nástroj.

100 zvuků, připravených ke hraní

Díky převzaté technologii Wavedrum, Wavedrum Mini nabízí 100 zvuků, profesionálně naprogramovaných a připravených ke hraní. Od akusticky znějících bicích a perkusních zvuků po nejmodernější zvuků, dosažitelné pouze na syntezátoru, Wavedrum Mini nabízí širokou paletu zvuků. Najdete zde dokonce i nástroje, jako basa, laděné perkuse a strunné nástroje, takže můžete hrát rytmické i melodické pasáže.

Dokonalý výraz povrchu padu

Zvuk Wavedrum Mini reaguje na místo, kde na pad uhodíte a jakou silou, takže jde až za hranice jednorozměrného zvuku. Pad reaguje citlivě na každý parametr úhozu – open shot, slap shot a další – takže máte k dispozici celou paletu herních technik a komplexního hudebního vyjádření.

Dynamický senzor v klipse

Na libovolný objekt nebo povrch stačí připevnit senzorovou klipsu (přibalenou) a promění se v další perkusní nástroj, který hraje zadaným zvukem, doplňkovým ke zvuku padu Wavedrum Mini. Objekt, ke kterému připevníte klipsu, má dosti dramatický vliv na to, jak bude zvuk znít, takže můžete objevovat nové zvukové obzory, s každým použitím senzorové klipsy. Wavedrum Mini je dále vybaven pohodlným popruhem. Posaďte se, připevněte si Wavedrum Mini na stehno a přiřaďte padu např. zvuk virblu. Dále přiřaďte zvuk kopáku senzorové klipse a připevněte ji k horní části vaší boty a máte přirozeně znějící bicí sadu, kterou můžete použít kdekoliv!

10 Připravené efekty

Wavedrum Mini je vybaven sadou připravených efektů, které zpracovávají zvuk samotný. Každý z desíti kvalitních multi-efektů kombinuje variace efektů – známé prostorové typy efektů, jako jsou delay, chorus a reverb; moderní efekty, včetně filtrů a pitch-shifterů, jež transformují zvuk radikálně; efekty typu distortion, které dodávají zvuk vřelost analogového stylu, atd. Kterýkoliv z efektů můžete aplikovat rychle na libovolný zvuk, bez ohledu na technické znalosti, takže vytváříte pozoruhodné hudební kreace.

100 Rytmických patternů

Wavedrum Mini obsahuje 100 rytmických patternů, jež pokrývají širokou paletu stylů. Tyto patterny lze využít jako metronom, který pomáhá začátečníkovi udržet přesný rytmus, nebo si prostě jen zajamovat. Skutečně, použitím padu, senzorové klipsy i rytmického patternu, vytvoříte třípartové představení v reálném čase.

Funkce Looper s neomezeným počtem vrstev

Funkce Looper umožňuje nahrávat a přehrávat vaši hru na Wavedrum Mini. Také můžete přidat neomezený počet vrstev nahraných pasáží, čímž vytvoříte komplexní, vícezvukové patterny. (Celková délka nahrávky je omezena na 25s). Budete-li hrát v doprovodu těchto komplexních patternů, v reálném čase vytváříte fascinující představení, bez jakéhokoliv dalšího zařízení.

Přenositelnost

Wavedrum Mini je báječně přenosný – můžete na něj hrát kdykoliv a kdekoliv. AC adaptér je přibalen, ale Wavedrum Mini může jet také na baterie, což je ideální pro použití venku nebo na ulici. Vestavěný reproduktor je další atraktivní vlastností Wavedrum Mini, jelikož nabízí dostatečnou svobodu pro hraní v ten pravý moment, kdy potřebujete sdílet váš zvuk – jak samostatně, tak při jamování.

 

zdroj : www.korg.cz


 

 

Posted in: Hardware, Muzika
Tags: ,

Comments are closed.